Murat Soner Hizmetçiler Dizisini İnceledi ve Eleştirdi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve TV eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'nin yeni yayın dönemine damga vurması beklenen dizisi Hizmetçiler hakkındaki düşüncelerini detaylı bir şekilde anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve TV eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'nin yeni yayın dönemine damga vurması beklenen dizisi Hizmetçiler hakkındaki düşüncelerini detaylı bir şekilde anlattı. Son dönemde yayınladığı sinema ve TV eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'nin yeni yayın dönemine damga vurması beklenen dizisi Hizmetçiler hakkındaki düşüncelerini detaylı bir şekilde anlattı.

 

Yayınladığı videosunda "Hizmetçiler dizisi benim bugüne dek izlediğim en geniş dizi oldu sanırım. Daha önce Zümrüdüanka için de böylesini görmedik demiştik ama bunun yeri de bi başka. Bu arada geniş derken neyi kastettiğimi de videoyu izlerken anlayacaksınız. Hizmetçiler dizisi ile ilgili bir video yapabilmek için sadece 1. bölümü ve 2. bölümün yarısını izlemem yetti ve arttı bile. O yüzden videonun sonunda göreceğiniz ilişki ağacı, sadece 1,5 bölümde oluştu." ifadeleriyle Hizmetçiler dizisini eleştiren ünlü sosyal medya fenomeni bu içeriğiyle takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.