Murat Soner Yarına Tek Bilet Filmiyle İlgili Eleştirilerini Paylaştı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet ile ilgili eleştirilerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Netflix'in ilk Türk filmi Yarına Tek Bilet ile ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konudaki eleştirilerini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.