Murat Soner Yayından Kalkacak Dizileri ve Nedenlerini Anlattı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Türk dizileri konusunda bilgiler verirken, yayından kalkanlar ve kalkacak dizilerin neden yayından kaldırıldığını kendine has üslubu ile anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Türk dizileri konusunda bilgiler verirken, yayından kalkanlar ve kalkacak dizilerin neden yayından kaldırıldığını kendine has üslubu ile anlattı. Yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile gündemden hiç düşmeyen ünlü Youtuber yayınladığı videosunda yayından kalkan dizilerle ilgili açıklamalar yaparken yapımcıları ve kanal sahiplerini eleştirdi. 

 

Ünlü Youtuber yayınladığı videosunda Türk dizileri için "Bu yıl yani 2019 yılında tam 45 dizinin yayından kaldırıldığını ve bu dizilerin 13'ünün 10 bölüm bile yayınlanmadığını biliyor muydunuz? Peki neden? Can Yaman söyledi ya, duymadınız mı? İşte ben de size, sebeplerden ve dizilerin bazılarından bahsettim. Ha bir de hiç başlamadan yayından kalkanlar da olmadı değil. Can Yaman'ın çekimleri Şubat 2020'de başlayacak olan dizisi ve Babil. Bu arada videoda söylemedim ama Halit Ergenç ve Ozan Güven'in başrollerinde olduğu Babil dizisi Bein Connect ile anlaşılamamış olsa da yakında bir başka kanal ya da internet platformunda yayına başlayabilir." ifadelerini kullanırken, Türk dizilerinin neden ve niçin yayınlandan kaldırıldığını ve reyting yapmadığını anlattı. 

 

Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.