Mustafa İnce Kimdir? Nerelidir? Müge Anlı Mustafa İnce Olayı Nedir? İşte Detaylar!

Mustafa İnce kimdir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan bir çok kişinin mağdur olduğu ortaya çıkan Mustafa İnce ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mustafa İnce kimdir? Nerelidir? Mustafa İnce olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Mustafa İnce kimdir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan bir çok kişinin mağdur olduğu ortaya çıkan Mustafa İnce ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mustafa İnce kimdir? Nerelidir? Mustafa İnce olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

mustafa ince kimdir nerelidir muge anli mustafa ince olayi nedir

 

Mustafa İnce kimdir? Nerelidir? Mustafa İnce olayı nedir?

 

Mustafa İnce kimdir? Müge Anlı programındaki iddialara göre Mustafa İnce isimli kişi, tanıştığı kadınlara yağ ve şeker işi yaptığını söyleterek kar payı vadettiği kadınlardan para istedi. İnce bu yöntemi kullanarak 1 milyondan fazla para hortumladı. İzini kaybettiren İnce hakkında birçok kadın canlı yayına bağlandı ve İnce tarafından dolandırıldığını söyledi. Canlı yayına çıkan Tuba Koçman isimli genç kadın, arkadaşı vesilesiyle tanışıp sevgili olduğu İnce'nin kardeşi Pınar'ı da dolandırdığını söyledi.

 

Tuba Koçman, "Beni kendisine aşık etti. Yağ satarız bal satarız diyerek beni kandırdı. Günlük 100 bin lira kazanıyorum. Bu işe 40 bin lira yatıran günde 2 bin lira kazanır dedi. Gel bu işi beraber yapalım dedi inandım. Tüm birikimimi verdim. Canlı yayına telefonla bağlanan birçok kadın da Mustafa İnce tarafından dolandırıldıklarını iddia etti. Mustafa İnce'nin eşi Melek Hanım yayına telefonla bağlanarak "Boşanma davamız sürüyor. Söylenenler doğru haberim vardı" dedi. Canlı yayına bağlanan Avukat Başak Atalay ise 4 müvekkilinin Mustafa İnce tarafından dolandırıldığını söyledi: "Mustafa Bey'e hiçbir şekilde bir şey olmadı. Kendisi Gaziantepli, orada da bir sürü insanı dolandırmış"

 

Müge Anlı duydukları karşısında mağdurlara seslenerek İnce'den şikayetçi olmalarını istedi.

 

Neredeyse tüm Gaziantep’i dolandırdı!

 

Gaziantep’ten bağlanan bir kişi 2010 yılında bu adam mesleğe dolandırıcılık mesleğine başladı beni dolandırarak. Fırınları vardı, düğünlere lahmacun getiriyordu. 2010 yılında araba bagajında 1 milyon TL para vardı. Hepimize güven vererek neyimiz var neyimiz yok aldı. Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamada “2010 yılından beri o dönemin parasından değerlendirmek lazım. 45 milyon TL diyoruz ama aslında çok daha fazla bir para. Bu para gece kulübünde yiyerek bitecek bir para değil. Ben nereye gidiyor bu para onu merak ediyorum.”

 

Hakimim Savcıyım diyerek milleti dolandırdığı yakalanınca hapis yattığı ortaya çıktı!

 

Müge Anlı'ya Gaziantep'ten bağlanan bir mağdur, yaptığı açıklamada Mustafa İnce'nin daha önce "Hakimim, Savcıyım diyerek dolandıran" telefon dolandırıcılığı şebekesinden yakalanarak hapis yattığı ortaya çıktı. 

 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü yayını ihbar kabul etti!

 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Müge Anlı'ya açıklamada bulunarak, Gaziantep'ten yayına bağlanan mağdurların ifadelerini ihbar kabul ettiğini ve konu hakkında gerekenin yapılacağı belirtildi. 

 

 

mustafa ince kimdir muge anli mustafa ince olayi nedir neden gundemde

 

Benim ortağım Tuba dedi sonra reddetti!

 

Canlı yayına bağlanan Mustafa İnce "Benim Melek ile imam nikahlı eşim ile herhangi bir iş ortaklığım yok. Benim bir ortağım var ise bu isim Tuba'dır." ifadelerini kullanan İnce sonrasında "Tuba'ya ben sadece altın aldım, kolye aldım diye ortak mı oluyorum" ifadelerini kullanarak kendi söylediği cümleleri yalandı. Bunun üzerine "Bunu siz söylediniz. Siz dediniz ortağız diye" ifadelerini kullanan avukatın sözleri üzerine telefonu kapattı. 

 

Hakim, savcı, polis sizden para alamaz! Para isteyemez!

 

Müge Anlı programda yaptığı açıklamada "Ben burada kendimi yırtıyorum. Ama hala insanlar dolandırmaya ve dolandırılmaya devam ediyor. Sizi telefonda arayıp hiçbir polis, savcı, hakim sizden para isteyemez. Gerçekten isterse kendisinden şikayetçi olabilirsiniz." ifadelerini kullanırken vatandaşları dolandırıcılar konusunda bir kez daha uyardı. 

 

mustafa ince kimdir nerelidir muge anli mustafa ince olayi nedir

 

8 yıldır evin kirasını ödemiyor!

 

Mustafa İnce'nin şuan Gaziantep'te oturduğu evin ev sahibi yayına bağlanırken, evin kirasını 8 yıldır ödemediğini dile getirdi. Evinin kirasının 3500 TL olduğunu söyleyen ev sahibi sonrası konunun mahkemeye taşındığını söyledi. Mustafa İnce telefonda yaptığı konuşmada iddialar için "Onlara sorar mısınız? Onlar o eve nasıl sahip olmuşlar? Beni dolandırdılar. Şuan davalığız kendileri ile." ifadelerini kullanırken Anlı "Sizi dolandırdılar mı? O zaman o adama madalya takmak lazım. Sizi de dolandırdıklarına göre" ifadelerini kullandı.