Mustafa Sandal'dan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a Soğan Sarımsak Yanıtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un TOGG ile ilgili açıklamasında yaptığı soğan ve sarımsak çıkışına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un TOGG ile ilgili açıklamasında yaptığı soğan ve sarımsak çıkışına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un TOGG ile ilgili açıklamasında yaptığı soğan ve sarımsak çıkışına yanıt verdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un "Biz Togg diyoruz adamlar soğan diyor. Biz TCG Anadolu diyoruz, adamlar sarımsak diyor." ifadelerine yanıt veren Sandal "TCG ve Togg milli gururumuzdur bunu ayrı bir yere koyalım. Ancak; Sn. Kurtulmuş, insanlar sofralarına soğan ve sarımsak koyamıyorsa, karpuzu dilimle alıyor, peyniri ve eti sofralarına koyamıyor ya da zorlukla koyabiliyorsa bunun suçlusu halk değil, mevcut yönetim değil midir?" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım,

 

mustafa sandal dan numan kurtulmus a sogan sarimsak yaniti