Mustafa Sandal'dan Bağış Kavgası İçin Açıklama!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda iktidar ile muhalefet arasında yaşanan bağış kampanyası kavgası hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda iktidar ile muhalefet arasında yaşanan bağış kampanyası kavgası hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda iktidar ile muhalefet arasında yaşanan bağış kampanyası kavgası hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Herkes canının derdindeyken "Aceba virüsü bulaştırır mıyım" korkusuyla anne babasına ya da evladına bile sarılamazken.. "Benim kampanyam, senin kampanyan" tartışmasını bu milletin hak etmediğini düşünüyorum. Salgına karşı topyekün savaşsa bunun adı, şimdi birlik olmayacağız da ne zaman birlik olacağız? Bu ülkenin bir evladı olarak iktidara da muhalefete de rica ediyorum; yapmayın şimdi zamanı değil!" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;