Mustafa Sandal'dan Defne Samyeli'ye Yanıt!

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı kitabıyla özel hayatı ve aşk hayatıyla ilgili geçmişte kalan sırlarını gözler önüne seren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Defne Samyeli'nin kitabında yer alan aşk iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamaya ikinci sayfa programına katılarak cevap verdi. 

 

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı kitabıyla özel hayatı ve aşk hayatıyla ilgili geçmişte kalan sırlarını gözler önüne seren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Defne Samyeli'nin kitabında yer alan aşk iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamaya ikinci sayfa programına katılarak cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalar ve yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Defne Samyeli'nin kitabında yer alan aşk iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamaya ikinci sayfa programına katılarak cevap verdi.

 

Defne Samyeli'nin kendisiyle ilgili "Mustafa Sandal'ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza, benim bir de ‘ilişkiyi gizli yaşamak istediğim için' onu terk ettiğime dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım bu sabah. Mustafa Sandal'ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim. Dilerim kendisi bu duruma netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam." yaptığı açıklamaya ikinci sayfa programına katılarak yanıt veren ünlü şarkıcı "26 yıl önce annemin yanında benimle görüşmekten çekinmediği için şimdi bu konuların görüşülmesinden çekineceğini tahmin edemedim. Kitapta kendisini asla rencide etmeden yer verdim." ifadelerini kullandı.