Mustafa Sandal'dan Dikkat Çeken Yalı Çapkını Yorumu! Ferit'e Seslendi! 'Seyran'ın Suçu Yok'!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. 

 

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. 6 Ekim Cuma akşamı 40. bölümü yayınlanan Yalı Çapkını'nda Seyran'ın masanın üzerine dans etmesi Ferit'i çılgına çevirmişti. Şarkıcı Mustafa Sandal'dan o sahne ile ilgili yorum geldi. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisi her bölümüyle gündem olmaya devam ediyor. 6 Ekim Cuma akşamı 40. bölümüyle Star TV ekranlarına gelen dizide Ferit, Seyran, Suna, Kaya ve Asuman Marmaris'e gitti. Yalı Çapkını son bölümde; Seyran'ın gittikleri restoranda ablası Suna ile masaya çıkıp dans etmesi, Kaya'nın da iki kardeşe eşlik etmesi Ferit'i çıldırtmıştı.

 

mustafa sandal dan dikkat ceken yali capkini yorumu gundem oldu

 

"BU ŞARKI BÖYLE FERİT”

 

Bu anlar sosyal medyada gündem olurken,  sahnede "Aya Benzer" şarkısı kullanılan Mustafa Sandal da Yalı Çapkını ile ilgili paylaşım yaptı. Sandal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ferit Korhan'a seslenerek "Seyran'ın suçu yok bu şarkı böyle işte dans etmeden duramazsın" dedi.

 

İşte o yorum,