Mustafa Sandal'dan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı Binasının Kurşunlanması Hakkında Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasının kurşunlanması ile ilgili konuşurken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasının kurşunlanması ile ilgili konuşurken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasının kurşunlanması ile ilgili konuşurken dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Görüşü ne olursa olsun siyasi partiler demokrasinin garantisi, yürütücüsüdür.Birbirimize saygı duymak ve şiddete başvurmamak hem insanlık hem de vatandaşlık görevimizdir. Yapılan silahlı saldırıyı kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Faillerinin yargılanması önemlidir." ifadelerini kullanan Sandal sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

mustafa sandal dan iyi parti istanbul il baskanligi binasinin kursunlanmasi ile ilgili aciklama