Mustafa Sandal'dan Mülteci İsyanı! Şehidimizin Fotoğrafını Paylaşarak Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter ve Instagram sayfalarından yaptığı paylaşımlarda Suriyeli mülteci gündemine dair yapılan tepkilere dahil olarak paylaştığı şehit askerimizin fotoğrafı ile duruma isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter ve Instagram sayfalarından yaptığı paylaşımlarda Suriyeli mülteci gündemine dair yapılan tepkilere dahil olarak paylaştığı şehit askerimizin fotoğrafı ile duruma isyan etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter ve Instagram sayfalarından yaptığı paylaşımlarda Suriyeli mülteci gündemine dair yapılan tepkilere dahil olarak paylaştığı şehit askerimizin fotoğrafı ile duruma isyan etti. 

 

Sizin kaçtığınız topraklarda şehit verdik!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Twitter ve Instagram sayfalarından yaptığı paylaşımlarda Suriyeli mülteci gündemine dair yapılan tepkilere dahil olarak paylaştığı şehit askerimizin fotoğrafı ile duruma isyan etti. Türkiye'deki sığınmacılar gündemine dair Mustafa Sandal da tepkisiz kalmadı. Son günlerde sığınmacılara dair yapılan yorumlarla ilgili şarkıcı Sandal füze saldırısında şehit olan askeri paylaşarak isyan etti.

 

İşte o paylaşım;

 

mustafa sandal dan multeci isyani



Etiketler: