Mustafa Sandal İle Melis Sütşurup Evlilik İçin Geri Sayıma Başladılar! İşte Nikah Tarihi!

90'lı yıllarda seslendirdiği şarkılarıyla Türk pop müzik tarihine ismini altın harflerle kazıyan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile sevgilisi Melis Sütşurup evlilik için geri sayıma başlarlarken, nikah tarihlerini yaptıkları açıklama ile sevenlerine duyurdular. 

 

90'lı yıllarda seslendirdiği şarkılarıyla Türk pop müzik tarihine ismini altın harflerle kazıyan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile sevgilisi Melis Sütşurup evlilik için geri sayıma başlarlarken, nikah tarihlerini yaptıkları açıklama ile sevenlerine duyurdular. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran  ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile sevgilisi Melis Sütşurup evlilik için geri sayıma başlarlarken, nikah tarihlerini yaptıkları açıklama ile sevenlerine duyurdular.

 

mustafa sandal ile melis sutsurup evlilik icin geri sayima basladi

 

Haziran'da düğün var!

 

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, nişanlısı Melis Sütşurup ile evlenmek için nikah günü aldığını açıkladı. Tüm planlamalarının yanında videolu davetiyelerin de gönderilmeye başlandığını açıklayan Sandal, eğlenceli bir organizasyonla dünyaevine girmeye hazırlanıyor. 'Onun Arabası Var' şarkısıyla hafızalara kazınan Mustafa Sandal, şimdilerde evlilik telaşına düştü. 52 yaşındaki şarkıcı Mustafa Sandal, 33 yaşındaki nişanlısı Melis Sütşurup ile evlenmeye karar verdi. 3 Haziran'da Roma'da nikahlarının kıyılacağını bildiren şarkıcı Sandal, düğünlerini ise Marmaris'te yapacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 10-12 Haziran'daki hafta sonunda 80 kişilik bir organizasyonla birlikte kutlayacağını açıklayan Sandal, davetiyeleri dahi göndermeye başladıklarını bildirdi. D-Maris’in nefis atmosferinde çekilen kısa bir videodan oluşan davetiyede, Mustafa Sandal müstakbel eşine "Jest Oldu" şarkısını söyleyerek, "Ah sen ne güzel, ne güzel gülüyorsun/Kız sen ne güzel, ne güzel bakıyorsun" şeklinde ifade ediyor. 10 Haziran’da akşam Manos’ta "Yunan Gecesi" yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin "Green Hills" olarak adlandırılan manzaralı çimenliğinde düğün yapacakları belirtildi. Ardından sahile inecek olan davetlileri için eğlenceli bir parti beklediğini açıklayan Sandal, düğün sonrasında keyifli bir kahvaltıyla organizasyonu sona erdireceğini açıkladı.