Mustafa Sandal'ın Kemal KılıçdaroÄŸlu'na Mezarlıkta Söylenen Fatiha Sözleriyle Ä°lgili Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde dikkat çeken ünlü ÅŸarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kemal KılıçdaroÄŸlu'na mezarlıkta söylenen sözler için yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde dikkat çeken ünlü ÅŸarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kemal KılıçdaroÄŸlu'na mezarlıkta söylenen sözler için yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü ÅŸarkıcı Mustafa Sandal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kemal KılıçdaroÄŸlu'na mezarlıkta söylenen sözler için yorumda bulunurken çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Bu zihniyet değişsin artık!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda mezarlıkta KılıçdaroÄŸlu'na söylenen "Bu Fatiha okumayı bilmez ne diye buna Fatiha okutuyorsun" sözlerine yorumda bulunan Sandal "Siyaseti falan bir kenara bırakın. Hiçbir müslüman, bir baÅŸkasının inancına karışmaz. Hele hele "Fatiha bilmiyor ki" diye itham etmez. Bayram günü olacak iÅŸ mi? Yüce halkımız, bu saçmasapan mezhep/din kışkırtmalarına prim vermez, vermeyecektir de! Bu zihniyet deÄŸiÅŸsin artık...Sıkma canını Piro. Cahil korkunca reflex olarak çemkirir doÄŸaldır!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

mustafa sandal dan kemal kilicdaroglu na mezarlikta soylenen sozler icin yorum