Mustafa Sandal Ve Melis Sütşurup Bodrum'da Tatilde Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile çiçeği burnunda eşi Melis Şütşurup Bodrum'da tatilde objektiflere yansıdılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile çiçeği burnunda eşi Melis Şütşurup Bodrum'da tatilde objektiflere yansıdılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile çiçeği burnunda eşi Melis Şütşurup Bodrum'da tatilde objektiflere yansıdılar.

 

Bodrum'da görüntülendiler!

 

Milliyet gazetesinden Kamil Sümer'in haberine göre; 2018'de Emina Jahovic'ten boşanan şarkıcı Mustafa Sandal, ikinci kez nikah  masasına oturmuştu. Sandal, Melis Sütşurup ile İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. 3 Haziran'da gerçekleşen nikah sonrasında 11 Haziran'da da Marmaris'te düğün yapan çift, Bodrum tatilini sürdürüyor. Sandal ve Sütşurup, önceki gün Cennet Koyu'nda görüntülendi. Teknesiyle denize açılan ünlü popçu, ailesi ve dostlarıyla denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Sandal bir ara teknenin ön kısmına geçerek dans etmeye başladı. 52 yaşındaki şarkıcının karın kasları dikkat çekti. Sandal, daha sonra denize girip teknenin halatlarına tutunarak barfiks çekti. Bir süre sonra Melis Sütşurup da eşini yalnız bırakmayarak denize girdi. Çift, daha sonra tekneleriyle Bodrum koylarını gezmeye devam etti.