Mustafa Toklucu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Hangi Ünlülerle Çalıştı?

Mustafa Toklucu kimdir? Bir çoğumuzun simasını tanıdığı Esra Erol sayesinde evlerimize kadar giren Mustafa Toklucu verdiği bir röportajda  kendini özetlemiş. Peki Mustafa Toklucu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Hangi ünlülerle çalışmıştır? Cevaplar haberimizde..

 

Haber: Efecin

 

Bir çoğumuzun simasını tanıdığı Esra Erol sayesinde evlerimize kadar giren Mustafa Toklucu Müzik On Air 'deki röportajda  kendini şöyle özetlemiş...

 

Merhaba. 20 Nisan 1979 İstanbul doğumluyum. Tekirdağlı bir ailenin çocuğuyum. Yaklaşık 25 senedir profesyonel olarak şarkı söylüyorum. Bu süre içinde hem solistlik hem de vokalistlik yaptım.  Aşkın Nur Yengi, Metin Arolat, Niran Ünsal, Nadide Sultan, Soner Arıca, Şahsenem, Yeşim Salkım çalıştığım sanatçılar…

 

Haftaiçi her gün TV'de yer almanızdan dolayı, simanız herkese tanıdık geliyordur. Dışarıda insanlar sizinle karşılaştıklarında ne gibi tepkileri oluyor?

 

Anneler anneanneler çok kucaklıyorlar. Erol Evgin gibi hissediyorum kendimi. 3 kuşak da ilgisini eksik etmiyor, sağ olsunlar.

 

Sanat ile iç içe olan insanların genelde daha duygusal kişiliklere sahip olduğu düşünülür... Siz de duygusal mısınızdır? Mesela en son ne zaman ağladınız?

 

Duygusalım ama yükseleni yengeç olan bir koç burcuyum. Kabuklarım duvarlarım var, göstermem belli etmem duygularımı… İçime içime çok ağlarım yaşımı kimseye göstermem…

 

14 Şubat 2020'de son çalışmanız Pervane'yi müzikseverler ile buluşturdunuz. "Pervane"nin sözü ve müziği size ait. Nasıl oluştu bir hikayesi var mıdır? Dinlemek isteriz? 

 

Başka sözlerle bestelemiştim Pervane'yi. Kalemine güvendiğim arkadaşlarımın fikirleri sözleri değiştirmem yönünde oldu ve birkaç saat içinde şimdiki halini aldı. Sevmek için korkmamayı öğütlüyor şarkı. Sevdiğimiz zaman biraz daha yaklaşıyoruz kemâle ermeye. En saf ve en güzel halimiz.

 

Son şarkınız 'Pervane' oldukça sevgi temalı sözler içeriyor... Aşka bakış açınız nedir peki? 

 

Tam bir hastalık hâli. Normalde yapmayacağı şeyleri yaptırır insana.