Mutfak Bahane Yağnur Dalkara Kayınvalidesi Nilgün Hanıma Kırgınlığını Dile Getirdi! Gözyaşları Sel Oldu!

ATV'de yayınlanan Mutfak Bahane yarışmasının yarışmacılarından Yağnur Dalkara yayınlanan bölümde eşi Yunus Bey ile yollarını ayırdıklarını açıklarken, kayınvalidesi Nilgün İşçiler'e olan kırgınlığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. 

 

ATV'de yayınlanan Mutfak Bahane yarışmasının yarışmacılarından Yağnur Dalkara yayınlanan bölümde eşi Yunus Bey ile yollarını ayırdıklarını açıklarken, kayınvalidesi Nilgün İşçiler'e olan kırgınlığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Mutfak Bahane yarışmasının yarışmacılarından Yağnur Dalkara yayınlanan bölümde eşi Yunus Bey ile yollarını ayırdıklarını açıklarken, kayınvalidesi Nilgün İşçiler'e olan kırgınlığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. 

 

yagnur dalkara esi yunus bey den ayrildigini soylerken kayinvalidesi nilgun hanima kirginligini anlatti gozyaslari sel oldu

 

Ben hala kendisine anne diyorum!

 

Yağnur Dalkara yaptığı açıklamada eşi Yunus Bey ile artık birbirlerini yıprattıkları için ayrılık kararı aldıklarını açıklarken, 3.5, 10 ve 13 yaşında olan çocuklarının kayınvalidesi Nilgün Hanım ve eşi Yunus Bey ile yaşadıklarını söyledi. Ayrılık sürecinde annesi olarak gördüğü Nilgün Hanım'a mesaj attığını ama cevap vermediğini, sonrasında kendisini aradığını ama telefonlarını açmadığını söylerken gözyaşlarını tutamadı. Eşler arasında ayrılığın olabileceğini söyleyen Yağnur Hanım, Nilgün Hanım'ın kendisi için her zaman bir anne olarak kalmaya devam edeceğini söyledi.