Naby Keita Transferi Resmen Açıklandı!

Spor Toto Süper Lig'in sona ermesinin ardından takımlar transfer çalışmalarına hız verirken Fenerbahçe ve Galatasaray'a da yazılan Naby Keita'nın yeni takımı resmen belli oldu. 

 

Spor Toto Süper Lig'in sona ermesinin ardından takımlar transfer çalışmalarına hız verirken Fenerbahçe ve Galatasaray'a da yazılan Naby Keita'nın yeni takımı resmen belli oldu. Spor Toto Süper Lig'in sona ermesinin ardından takımlar transfer çalışmalarına hız verirken Fenerbahçe ve Galatasaray'a da yazılan Naby Keita'nın yeni takımı resmen belli oldu.  

 

Fenerbahçe ve Galatasaray'a da yazılan Naby Keita'nın yeni takımı resmen belli oldu. Liverpool'dan ayrılan Naby Keita, Bundesliga'nın yolunu tuttu. Beş yıllık Liverpool macerasını noktalayan Naby Keita, Almanya'ya geri döndü. Adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılan Naby Keita'nın transferi resmen açıklandı. 2018-19 sezonu başında Leipzig'ten Liverpool'a 60 milyon Euro karşılığında transfer olan Naby Keita geçtiğimiz günlerde İngiliz ekibine veda etmişti.

 

NABY KEITA RESMEN WERDER BREMEN’DE

 

Boşan çıkan Naby Keita, Werder Bremen formasıyla Bundesliga'ya geri döndü. Alman temsilcisi, 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer ettiğini resmen duyurdu.

 

naby keita nin yeni takimi belli oldu