Nagihan Karadere'den Evlatlıktan Reddedilmesiyle İlgili İlk Açıklama! 'Haberler Yalan!'

TV8'de yayınlanmaya başlayacak Survivor 2024'te yarışmaya hazırlanan ünlü Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere önceki gün katıldığı davette evlatlıktan reddedildiği iddialarına açıklık getirirken çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Nagihan Karadere; fenomen yarışma Survivor'ın 2016, 2018 ve 2022 sezonlarında hem başarılı performansı hem de yaşadığı sert tartışmalarla adından sıkça söz ettirdi. Şimdilerde Survivor All Star 2024 için gün sayan eski milli atlet, kardeşi Fehmi Karadere'nin olay açıklamaları ve ailesinin kendisini evlatlıktan reddettiği iddiasına açıklık getirdi. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor yarışmasıyla hafızalarda yer eden Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde aile hayatıyla gündeme geldi. 38 yaşındaki sporcunun kardeşi Fehmi Karadere, sosyal medyada şoke eden paylaşımlara imza attı.

 

"AİLEMİZLE İLGİLİ HİÇBİR HAKKI KALMADI”

 

Fehmi Karadere, anne ve babasının kızları Nagihan Karedere'nın evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurduğunu belirtti. Ben ve ailem olarak (Nagihan Karadere) adında bir aile üyesi kalmamış olup, adli makamlarca görüşülüp anne ve babam adına evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurulmuştur. Bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir hakkı, hukuku kalmamıştır.

 

"BİZİ ÜÇ KURUŞA SATTI”

 

Fehmi Karadere'nin isim vermeden "Bizi üç kuruşa satanları biz beleşe veririz" mesajı da dikkat çekti.

 

NAGİHAN'DAN İLK AÇIKLAMA

 

Survivor Nagihan Karadere, Quality of Magazine dergisinin önceki akşam Maslak’ta bir mekanda gerçekleşen yeni yıla merhaba partisine katıldı. Eski milli atlet, adaya gitmeden önce son bir kez stres atmak için geceye katıldığını söyledi. Son zamanlarda hakkında çıkan 'evlatlıktan reddedilme' iddiasının sorulması üzerine Karadere, "Öyle bir şey yok. Duyduğumda ben de çok üzüldüm. Kardeşler arasında yaşanan sorundan dolayı çıkan bir şey. Kardeşimin bazı istekleri oldu. Ben de karşılamayacağımı söyledim çünkü istekleri beni aşıyordu. Ben de yapmadım. Evladımın rızkını kimseye yedirmem. Zamanında çok yaptım ama artık yapmam" dedi.

 

"O BENİM EVLADIM”

 

Telefonunu alarak babasını arayan ünlü isim, konuyla ilgili sözü babasına bıraktı. Karadere’nin babası, "Öyle bir şey yok. O benim evladım ya. Çıkan haberler, yazılanlar tamamen yalandır" ifadelerini kullandı.