Nagihan Karadere İle Merve Aydın Dominik'te Birbirlerine Girdiler Mi? İşte O İddia!

Nagihan Karadere ile Merve Aydın Dominik'te kavga mı etti? TV8'de önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlayacak Survivor All Star 2022 için Dominik Cumhuriyeti'ne hareket eden ünlü yarışmacılar Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın Dominik'e ayak basar basmaz havalimanında kavga ettikleri iddia edildi. Peki Nagihan Karadere ile Merve Aydın Dominik'te kavga mı etti? Cevaplar haberimizde..

 

Nagihan Karadere ile Merve Aydın Dominik'te kavga mı etti? TV8'de önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlayacak Survivor All Star 2022 için Dominik Cumhuriyeti'ne hareket eden ünlü yarışmacılar Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın Dominik'e ayak basar basmaz havalimanında kavga ettikleri iddia edildi. Son dönemde yaptıkları Instagram atışmalarıyla gündemde olan ünlü isimler Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın Survivor All Star 2022 için gittikleri Dominik'te kavga ettikleri iddia edildi. Peki Nagihan Karadere ile Merve Aydın Dominik'te kavga mı etti? Cevaplar haberimizde.. 

 

nagihan karadere ile merve aydin dominik te kavga mi etti 1

 

Nagihan Karadere ile Merve Aydın Dominik'te kavga mı etti?

 

TV8'de önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlayacak Survivor All Star 2022 için Dominik Cumhuriyeti'ne hareket eden ünlü yarışmacılar Nagihan Karadere ve Merve Aydın'ın Dominik'e ayak basar basmaz havalimanında kavga ettikleri iddia edildi. Survivor’a gitmeden önce aralarında husumet bulunan ikili Dominik Cumhuriyeti’ne ayak bastıktan hemen sonra bir kez daha tartıştı! Ardından ikiliyi diğer takım arkadaşları sakinleştirdi. 

 

nagihan karadere ile merve aydin dominik te kavga mi etti 2