Naz Çağla Irmak Yeni Halini Paylaştı! Saçlarını Kazıttı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Naz Çağla Irmak, kansere karşı verdiği mücadele ile kalplerde taht kuran ünlü sosyal medya fenomeni Neslican Tay'ın anlatıldığı filmdeki rolü için saçlarını kazıttı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Naz Çağla Irmak, kansere karşı verdiği mücadele ile kalplerde taht kuran ünlü sosyal medya fenomeni Neslican Tay'ın anlatıldığı filmdeki rolü için saçlarını kazıttı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Naz Çağla Irmak, kansere karşı verdiği mücadele ile kalplerde taht kuran ünlü sosyal medya fenomeni Neslican Tay'ın anlatıldığı filmdeki rolü için saçlarını kazıttı.

 

Yeni halini takipçileriyle paylaştı! 

 

Kansere karşı verdiği mücadelesiyle kalplerde yer edinen, acı kaybıyla Türkiye’yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan ‘Demir Kadın Neslican’ filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Filmde Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı

 

naz cagla irmak neslican tay rolu icin saclarini kazitti