Naz Eleftheria Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Naz Eleftheria kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve DJ Naz Eleftheria ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Naz Eleftheria kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Naz Eleftheria kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve DJ Naz Eleftheria ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni ve DJ Naz Eleftheria ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Naz Eleftheria kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

 

Naz Eleftheria kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

28 Kasım 1995 doğumlu olan Naz Eleftheria aslında ünlü sosyal medya fenomeninin sahne ismi. Gerçek ismi Eleftheria Karahisaridis annesi Türk Sivaslı, babası Yunan o yüzden 2 ismi var ve bunlarla kendine bir sahne ismi yaratmıştır. Çok seviliyorsunuz sürekli sahnedesiniz size olan bu ilgi ve sevginin nedeni nedir sizce? sorusuna “Ben gerçekten doğal bir insanım. O yüzden olsa gerek. Sahnede o an yüksek anlar yaşamak istiyorsam yaşıyorum yaşamak istemezsem yaşamıyorum. Bence bu bir samimiyet ve bu insanlarda karşılık buluyor” yanıtını vermiştir. Küçük yaşta annesini, ağabeyini ve teyzesini kaybeden ünlü DJ hayatı boyunca zorlukla mücadele ettiğini söylemiştir. Anneannesine kendi baktığını söyleyen ünlü DJ kendisi gibi bir hayatı olan bir insan için bu iki kat sorumluluk demektir demiştir. Aşk için dünyanın en güzel duygusu olduğunu düşünen ünlü sosyal medya fenomeni ve DJ uzun zamandır aşık olmadığını söylemektedir.