Nazan Öncel Konser Kıyafetini Kendisi Dikti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nazan Öncel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sahne kostümünü kendisinin diktiği bir video yayınlarken, ilginç ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nazan Öncel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sahne kostümünü kendisinin diktiği bir video yayınlarken, ilginç ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Nazan Öncel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sahne kostümünü kendisinin diktiği bir video yayınlarken, ilginç ifadeler kullandı 

 

nazan oncel sahne elbisesini kendisi dikti

 

Ünlü şarkıcı iğne ipliği eline aldı sahne kıyafetini kendisi dikti!

 

Ünlü sanatçı Nazan Öncel 1 Temmuz'da vereceği konserin hazırlıklarına başladı. Eline iğne iplik alan Öncel kıyafet dikti! Sevilen şarkıcı Nazan Öncel uzun bir aranın ardından sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. 1 Temmuz'da konser verecek olan şarkıcı sahne kostümünü hazırlamaya başladı. Eline iğne iplik olan Öncel, paylaştığı video da sevenlerine seslendi. 'Şarkı da yazarım, fistan da dikerim' diyen ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.



Etiketler: