Nazlı Kayı Sabancı Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Nazlı Kayı Sabancı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı Sabancı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Nazlı Kayı Sabancı kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Nazlı Kayı Sabancı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı Sabancı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı Sabancı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Nazlı Kayı Sabancı kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

nazli kayi sabanci kimdir nerelidir evli mi

 

Nazlı Kayı Sabancı kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

NAZLI KAYI KİMDİR? 28 yaşında olan Nazlı Kayı, Bursalı bir ailenin kızı. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. Koç Lisesi mezunu olan Nazlı Kayı, Londra'daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu. 28 yaşında olan Nazlı Kayı, Bursalı bir ailenin kızı. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, Koç Lisesini kazandıktan sonra İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. Londra’daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu. Ardından İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı. 28 yaşında olan Nazlı Kayı, Bursalı bir ailenin kızı. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. Koç Lisesi mezunu olan Nazlı Kayı, Londra'daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu. Ardından İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı. Nazlı Kayı uzun bir süredir, cemiyetin yakından tanıdığı bir isim olan Hacı Sabancı ile birlikte. 2020 kasım ayından beri Hacı Sabancı ile nişanlıdır. Çift 3 Eylül'de Çırağan Sarayında yapılacak düğün ile dünya evine girecek. Sosyal medya platformu instagram'da @nazlikayi_ ismiyle bulunan Zeynep Nazlı Kayı'nın 220 Bin takipçisi bulunmaktadır.



Etiketler: