Nazlı Kayı Ve Hacı Sabancı'dan Bebek Müjdesi! Anne Baba Olmaya Hazırlanıyorlar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı ile eşi ünlü iş insanı Hacı Sabancı Instagram sayfasından yaptıkları paylaşımda bebek müjdesi verdiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı ile eşi ünlü iş insanı Hacı Sabancı Instagram sayfasından yaptıkları paylaşımda bebek müjdesi verdiler. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyetik güzel Nazlı Kayı ile eşi ünlü iş insanı Hacı Sabancı Instagram sayfasından yaptıkları paylaşımda bebek müjdesi verdiler. 

 

Anne baba olmaya hazırlanıyorlar!

 

Geçen yaz Çırağan Sarayı'nda görkemli bir törenle evlenen Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, bebek beklediklerinin müjdesini verdi. Hacı Sabancı (35) ile Nazlı Kayı (28), 10 Ekim 2021’de Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında sade bir nikâhla dünyaevine girmişti. 25 Haziran 2022’de de Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün töreni yapan çiftin mutlu birlikteliği devam ediyor. Eşiyle poz veren Nazlı Kayı, Instagram’da yayınladığı kare ile anne-baba olacaklarını duyurdu. Kayı, paylaşımına nazar boncuğu ve kalp emojileriyle “3” notunu düştü.

 

İşte o paylaşım,

 

nazli kayi ve haci sabanci dan bebek mujdesi