Nazlı Kurbanzade Kızlarının İsmini Nasıl Koyduklarını Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade Instagram sayfasından yaptığı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlarken, kızları Narin'e ismini nasıl verdiklerini anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade Instagram sayfasından yaptığı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlarken, kızları Narin'e ismini nasıl verdiklerini anlattı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade Instagram sayfasından yaptığı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlarken, kızları Narin'e ismini nasıl verdiklerini anlattı.

 

Nazlı Kurbanzade, "Narin ismine nasıl karar verdiniz? Başka seçenekler var mıydı?" sorusuna "Narin, benim büyük babaannemin adıydı. Ve zamanında kendisine Nar Hanım diye hitap ediliyordu. Benim de her zaman çok hoşuma giden bir isimdi. Ali ile paylaşınca O da Narin ismini çok sevdi ve ortaya bizim nar kız çıktı. Günümüzün popüler isimlerinden biri de diğer alternatifimizdi ama Narin çok daha fazla içimize sindi" cevabını verdi.