Nazlı Sabancı İle Hacı Sabancı'nın Kızları Alara 40 Günlük Oldu! 40 Mevlidi Okutuldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabacı ile eşi Hacı Sabancı'nın kızları Alara 40 günlük olurken 40'ı için mevlid okutuldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabacı ile eşi Hacı Sabancı'nın kızları Alara 40 günlük olurken 40'ı için mevlid okutuldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Nazlı Sabacı ile eşi Hacı Sabancı'nın kızları Alara 40 günlük olurken 40'ı için mevlid okutuldu. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre, Zeynep Nazlı Sabancı - Hacı Sabancı çiftinin kızları Arzu Alara, 40 günlük oldu. Zeynep Nazlı Sabancı, kayınvalidesi Arzu Sabancı ile birlikte kızı için 40 mevlidi okuttu. 2021'de nikâh masasına oturan Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Sabancı'dan müjdeli haber gelmişti. İkili, 15 Ağustos'ta ilk kez anne ve baba olmuştu. Çift, dünyaya gelen bebeklerine 'Arzu Alara' adını vermişti. Arzu Alara bebeğin kırkı çıktı.

 

nazli sabanci ile haci sabanci nin kizlari alara 40 gunluk oldu mevlid okutuldu

 

ARZU ALARA BEBEĞİN 40 MEVLİDİ

 

Kızını kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Zeynep Nazlı Sabancı, kayınvalidesi Arzu Sabancı ile birlikte bebeği için 40 mevlidi okuttu. Yalıda düzenlenen mevlide Sabancı ailesinin yakın dostları katıldı. Bir hâyli neşeli olan ve objektif karşısına geçen Zeynep Nazlı Sabancı ile Arzu Sabancı'nın pembe renkli kombinler tercih ettiği görüldü. Mevlitten fotoğraflar ise davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Arzu Sabancı, konuyla alakalı, "Arzu Alara'mız 40 günlük oldu. Dualarımızla kutladık. Gelen dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gün geçirdik, çok teşekkürler" dedi.

 

nazli sabanci ile haci sabanci nin kizlari alara 40 gunluk oldu mevlid okutuldu

 

"ADI UĞURLU GELSİN İNŞALLAH”

 

Öte yandan geçtiğimiz aylarda 'Arzu Alara' ismiyle ilgili duygularını dile getiren Arzu Sabancı, "Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu gelsin. Kızımız sağlıklı, analı, babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" ifadelerini kullanmıştı.