Nebahat Çehre'den Aydemir Akbaş'ın Açıklamasına Yanıt!

Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Yeşilçam yıldızlarından Nebahat Çehre önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Yeşilçam yıldızlarından Aydemir Akbaş'ın "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" açıklamasına yanıt verdi. 

 

Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Yeşilçam yıldızlarından Nebahat Çehre önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Yeşilçam yıldızlarından Aydemir Akbaş'ın "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" açıklamasına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Yeşilçam yıldızlarından Nebahat Çehre önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenirken, Yeşilçam yıldızlarından Aydemir Akbaş'ın "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" açıklamasına yanıt verdi. 

 

nebahat cehre den aydemir akbas a yanit

 

Aramadım ama belki o, söyledikleri için arayacaktır

 

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Nebahat Çehre, oyuncunun bu sözlerine cevap verdi. Akbaş'a kızmadığını ancak şaşırdığını söyleyen Çehre, “Kötü bir niyeti yok ama çok şanssız bir açıklama. Çünkü Yılmaz Güney'le evliyken, o da Beyhan ile evliydi. Ailecek görüşürdük. Yılmaz'ın da sağ koluydu. 65'li yıllardan beri tanışıyoruz ve eski fotoğraflarda hepimiz tıfılızdır. Aydemir, Galatasaray Lisesi mezunu, çok iyi bir ailenin çocuğudur. Ona kırılmam çünkü herkes ne demek istediğini anladı. Aramadım ama belki o, söyledikleri için arayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

nebahat cehre den aydemir akbas a yanit 2