Nebahat Çehre Son Projesine Hazırlanıyor!

Nebahat Çehre Basın Mensuplarına Samimi Açıklamalarda Bulundu!

 

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Nebahet Çehre Etiler’de objektiflere takıldı. Basın mensuplarının merak ettiklerini yanıtlayan Çehre, kariyeriyle ilgili samimi itiraflarda bulundu. En son ‘Menajerimi Ara’ dizisinde konuk oyuncu olan Çehre, basın mensuplarına  projelerinden bahsetti. Çehre kariyerini güzel bir rol ile noktalamak istediğini belirtti.

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Bir süredir ekranlardan uzak kalan Çehre, oyunculuk kariyerini güzel bir şekilde noktalamak istediğini belirterek "Güzel bir iş olursa karşınıza geleceğim. Takipçilerimde özlem var. Onlara güzel bir şekilde veda etmek istiyorum" dedi.

 

79 yaşındaki ünlü oyuncu yeni projesinden bahsederken "Bir proje için beklemedeyiz. Revize ediliyor. İyi çıkarsa belki başlarım. Belki de seneye bırakırım. Güzel bir iş olursa karşınıza geleceğim. Takipçilerimde özlem var. Onlara güzel bir şekilde veda etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan 2008 - 2010 yılları arasında ekrana gelen 'Aşk-ı Memnu' dizisinde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Nebahat Çehre,  Aşk-ı Memnu'nun üçüncü kez çekilecek olmasıyla ilgili soruyu "O sinema filmi olarak çekiliyor. Dönem filmi olacak. Bizimki gibi modern olmayacak" şeklinde cevapladı.

 



Etiketler: