Nefes Yer Eksi İki Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

BaÅŸrollerinde Murat Yıldırım, Ä°lker Aksum, Åžahin Kendirci ve Arda Anarat'ın yer aldığı Nefes Yer Eksi Ä°ki filminden yeni bir fragman yayınlandı. 

 

BaÅŸrollerinde Murat Yıldırım, Ä°lker Aksum, Åžahin Kendirci ve Arda Anarat'ın yer aldığı Nefes Yer Eksi Ä°ki filminden yeni bir fragman yayınlandı. 

 

'Nefes' filminin yazarı Hakan Evrensel'in, yine gerçek bir hayat hikâyesini konu alan romanından uyarlanan 'Nefes - Yer Eksi Ä°ki' filminin yeni fragmanı yayınlandı. 2009'da vizyona giren 'Nefes' filminin yazarı Hakan Evrensel'in, yine gerçek bir hayat hikâyesini konu alan romanından uyarlanan TRT ortak yapımı 'Nefes - Yer Eksi Ä°ki' filminin yeni fragmanı izleyiciyle buluÅŸtu.

 

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı tarafından; "Onlar, asıl unutursan ölür! 90'larda, GüneydoÄŸu Anadolu'da hayatları kesiÅŸen üç kiÅŸinin hikâyesi. Bölücü terör örgütüne karşı bir vatan mücadelesi. TRT ortak yapımı ‘Nefes - Yer Eksi Ä°ki’ 15 Aralık’ta sinemalarda! YiÄŸitlerimize karşı sorumluluÄŸumuz büyük" ifadeleriyle sosyal medya paylaşımı ile duyurusu yapıldı. Yapımcılığını Mustafa Cihat DurmuÅŸ’un üstlendiÄŸi, baÅŸrollerinde; Murat Yıldırım, Ä°lker Aksum, Åžahin Kendirci ve Arda Anarat'ın yer aldığı film 15 Aralık’ta vizyona girecek. 1993'te Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir sınır karakolunda geçen olaylar çerçevesinde kesiÅŸen farklı karakterin hayat hikâyesini anlatan 'Nefes - Yer Eksi Ä°ki' filminin yönetmen koltuÄŸunda ise Ozan UzunoÄŸlu oturuyor.