Nejat İşler'den Ali Koç Ve Fenerbahçe Yorumu! İstifaya Davet Edenlere Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Nejat İşler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başanı Ali Koç'u istifaya davet edenlere dikkat çeken yanıtlar verdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Nejat İşler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başanı Ali Koç'u istifaya davet edenlere dikkat çeken yanıtlar verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nejat İşler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başanı Ali Koç'u istifaya davet edenlere dikkat çeken yanıtlar verdi.  

 

Buna demokrasi değil kaos denir!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Nejat İşler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe Başanı Ali Koç'u istifaya davet edenlere dikkat çeken yanıtlar verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "6 ay önce birini başkan yapıp, 6 ay sonra göndermeye demokrasi değil, kaos denir. fenerbahçeliler görev almayı da görev bırakmayı da bilirler ve fenerbahçe başkanları kravatlı değil atkılıdır. sapla samanı karıştırmayın." ifadelerini kullanan İşler, sonrasında açıklamalarına gelen tepkiler için ise "Okuduğunu anlamayanlar dünyasında yeni bir gün daha. özlemişim ne diyim." dedi. 

 

İşte o paylaşım;

 

nejat isler den ali koc ve fenerbahce aciklamasi 1

 

nejat isler den ali koc ve fenerbahce aciklamasi 2