Nejat İşler Gizemli Kız Arkadaşıyla Sabahlara Kadar Eğlendi! Yanındaki Kadın Kim?

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler gizemli kız arkadaşıyla Beyoğlu'nda görüntülenirken sabaha kadar eğlendi. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler gizemli kız arkadaşıyla Beyoğlu'nda görüntülenirken sabaha kadar eğlendi. 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; 'Deli Yürek', 'Gülbeyaz', 'Aliye', 'Barda', 'Kış Uykusu' 'Kaybedenler Kulübü', 'Bodrum Masalı' ve 'Behzat Ç.' gibi projelerde kamera karşısına geçen Nejat İşler, kadın arkadaşı ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken görüntülenen İşler'in arkadaşı basın mensuplarına tepki gösterdi.

 

Nejat İşler'in geçtiğimiz aylarda alkol zehirlenmesi yaşadığı ve Nişantaşı'nda bulunan bir hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan iddia, oyuncunun sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Ocak 2014'te septik şok sebebiyle hastaneye kaldırılıp, üç ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gören İşler, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla söz konusu iddialara yanıt vermişti.

 

"İŞİMDEYİM, GÜCÜMDEYİM”

 

2024'te vizyona girecek 'Zaferin Rengi' adlı filmin kadrosunda yer alan 51 yaşındaki oyuncu, sette çekilen bir kareye yer vermiş ve paylaşımına, "İşimdeyim, gücümdeyim" mesajını yazmıştı.

 

SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR EĞLENDİLER

 

Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Yanında bir kadın arkadaşı ile sabahın ilk ışıklarına dek eğlenen oyuncu, saat 05.30'da gazetecileri fark edince, "Mekandan çıktım, evime gidiyorum" demekle yetindi. İşler'le birlikte eğlenen genç kadın , "Siz nereden çıktınız?" diyerek muhabirlere tepki gösterdi. Ardından oyuncunun arkasından gelen taksiye binerek oradan ayrıldı.



Etiketler: