Neslihan Atagül'den Dikkat Çeken Açıklama! 'Yapımcılık Yapmaya BaÅŸladık Diye OyunculuÄŸu ...!'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve rol aldığı yapımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve rol aldığı yapımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kendisi gibi oyuncu olan Kadir DoÄŸulu ile yedi yıl önce dünyaevine giren Neslihan Atagül, önceki gün Levent'te kameralara yansıdı. Ünlü isim, yeni sezonda oyunculuÄŸa geri dönüp dönmeyeceÄŸini açıkladı. Kadir DoÄŸulu (41) ve Neslihan Atagül (31), 2016 yılında görkemli bir düÄŸünle nikâh masasına oturmuÅŸtu. Her fırsatta birbirine olan aÅŸklarını dile getiren ikili, magazin dünyasının en çok konuÅŸulan çiftlerinden biri haline gelmiÅŸti. Ünlü çiftten Atagül, geçtiÄŸimiz gün Levent'te özel bir hayvan kliniÄŸinden çıkarken objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. GeçtiÄŸimiz ay Abu Dhabi'de gerçekleÅŸtirilen 2023 Formula 1 Grand Prix'e giden Atagül, "Çok güzel geçti. Ä°zlemeyi sevdim" dedi. Yeni yıldan beklentilerini de sıralayan Atagül, "Hepimiz için saÄŸlık bekliyorum. Bol bereket bekliyorum. Dünya barışı ve sevgi bekliyorum" dedi.

 

EÅŸi Kadir DoÄŸulu'nun baÅŸrolünü oynadığı, kendisinin de Alim Yapım adına Kazteleproduct'le ortak yapımcılığını üstlendiÄŸi 'Mitat' filmiyle ilgili konuÅŸan oyuncu, ÅŸu ifadeleri kullandı: Mitat’ı Kadir oynadı. Yapımcılığını biz yaptık. Kara komedi bir iÅŸ çıktı. Birazcık Ä°ngiliz kara komedisi gibi, ÅŸimdi dijital platformlarda. Yapımcılığı sevdim. O benim kendime çocukluk sözümdü. Bana muazzam bir perspektif kazandırdı. Muhabirlerin önümüzdeki sezon projede yer alıp almayacağını sorduÄŸu Atagül, "Ä°lla ki göreceksiniz beni. Yapımcılık yapmaya baÅŸladık diye oyunculuÄŸu bırakacağım diye bir ÅŸey yok" ÅŸeklinde konuÅŸtu."Açıkçası ÅŸu dönemde gönlüme sinen bir iÅŸ olmadı" diyen ünlü isim, "Çalışmak için de çalışmak istemedim. Bu hem karşı tarafa hem de kendime saygısızlık olurdu. Onun için kendimi böyle geliÅŸtirmeye çalışıyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.