Neslihan Atagül Gecenin Ucunda Dizisinde Kendine Partner Arıyor! İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'nun ortak yapımcı olduğu Gecenin Ucunda dizisi için kendine partner arayışına girdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'nun ortak yapımcı olduğu Gecenin Ucunda dizisi için kendine partner arayışına girdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'nun ortak yapımcı olduğu Gecenin Ucunda dizisi için kendine partner arayışına girdi.

 

Kendine partner arıyor!

 

Neslihan Atagül, "Sefirin Kızı" dizisinden rahatsızlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştı. Atagül, bir süre sağlık problemleriyle boğuşmak zorunda kalmış neyse ki eski sağlığına kavuşmuştu. Şimdilerde yeni diziye başlayacak olan Atagül kendine partner arıyor. Dün bir kutlama pastası da kesildi. Peride Celal’in 1963’te kaleme aldığı ve “En güzel aşk romanım” dediği ‘Gecenin Ucunda’da ‘Macide’yi canlandıracak. biri; TMC Film’in Neslihan Atagül’ün patronlarından ise kurucusu sahibi Erol Avcı. Diğeri Alim Yapım’ın Dizide Neslihan Atagül’e olan eşi Kadir Doğulu. hayat eşlik edip ‘Kazım’ ve ‘Ahmet’ karakterlerine verecek erkek oyuncular henüz belli olmadı. 

 

neslihan atagul gecenin ucunda dizisi icin kendine partner ariyor