Neslim Güngen Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Neslim Güngen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü güzellik uzmanı ve şarkıcı Neslim Güngen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Neslim Güngen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Neslim Güngen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü güzellik uzmanı ve şarkıcı Neslim Güngen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü güzellik uzmanı ve şarkıcı Neslim Güngen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Neslim Güngen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

neslim gungen kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Neslim Güngen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Neslim Güngen kimdir? Gümüşhaneli bir baba ve Çankırılı bir annenin kızı olarak 1986 yılında dünyaya gelen Neslim Güngen'in sektöre ilk girişi, henüz 13 yaşındayken bir kuaför salonunda çalışması ile olmuştur. Neslim Güngen, işini çok severek yaptığı için çok başarılı işlere imza atmış, atmaya da devam eden bir isim. Gümüşhaneli bir baba ve Çankırılı bir annenin kızı olarak 1986 yılında dünyaya gelen Neslim Güngen’in sektöre ilk girişi, henüz 13 yaşındayken bir kuaför salonunda çalışması ile olmuştur. O yıllarda maddi zorluklar nedeniyle okul hayatına ara vermiş olsa da önce liste eğitimini tamamlamış, ardından üniversite diplomasını almıştır. Neslim Güngen, işini çok severek yaptığı için çok başarılı işlere imza atmış, atmaya da devam eden bir isim. Her fırsatta, başarısının işini çok sevmesine borçlu olduğunu dile getirmeyi de ihmal etmiyor. Henüz 19 yaşındayken anne olan Neslim Güngen, 22 yaşında İlk evliliğini sonlandırdıktan sonra, 4-5 yıl boyunca Almanya ve Hong Kong gibi dünyanın önemli merkezlerinde eğitimler almıştır. Monaco’da gerçekleşen ve 21 gün süren dermatoloji kongresi boyunca da orada kalmıştır. 2007 yılı geldiğinde, sosyal medyada paylaştığı profesyonel makyaj videoları ile adını duyurmaya başlamıştır. Kısa bir süre içinde yoğun bir taleple karşılaşan Güngen, o günden sonra çok sayıda eğitim vermiş, önemli başarılara imza atmış, sektörde edindiği tecrübe, bilgi ve birikim ile yenilenmek ve gelişmek için her zaman çok çalışmıştır.

 

2013 yılı geldiğinde, bugün hem hayat arkadaşı hem de iş ortağı olan İnanç Güngen ile tanışmıştır. Evlendikten sonra da çalışmalarını sürdüren Güngen, sayısız başarı ve onlarca şube ile birçok girişimci kadına da rol model olmuştur. Microblading uygulamasındaki efsaneleşmiş başarısı ile sektörde imza isimlerden biri olduktan sonra, tek bir alanda yetinmeyerek farklı konular üzerinde araştırmalara başlamış ve çatlak onarım uygulamasını Türkiye’ye ilk getiren isim olmuştur. Bugün, sektörde olmayan bir yeniliği getirdiği için 450’ye yakın bayisi bulunmaktadır. Yaptığı araştırmalar sonucunda, çatlak onarımı için 17 farklı ülkede binlerce uzman tarafından uygulanan bir metodu Türkiye’ye getirerek bir devrim yaratmıştır. İnsanların yaşam kalitesini arttırmak ve daha mutlu olmalarını sağlamak için çıktığı bu yolda; Brezilya’dan getirttiği bu sistem ile bugüne kadar binlerce kadın çatlaklar konusunda yüz güldüren sonuçlar elde etmiştir.

 

Microblading ve çatlak onarımı alanındaki devrim yaratan çalışmalarından sonra Fibroderms, Clines ve Cosmex markalarını kurmuştur. Önümüzdeki günlerde Neslim Güngen Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ve saç ekim merkezi gibi klinik hizmetleri ile de daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflemektedir. Bugün, 900’e yakın bayisi ve 41’den fazla Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubesinin dışında, uluslararası pazarda da franchise çalışmalarını sürdürmektedir. Bugüne kadar pek çok başarıya imza atan Neslim Güngen; Quality Dergisi’ne kapak olmuş, “Yılın En Başarılı Girişimci Kadını” gibi çok sayıda ödüle layık görülmüştür. Ayrıca, Ekonomide Kadın Eli’nden ve Altın Marka’dan ödüller almıştır.

 

Yaptığı çalışmalar ve imza attığı başarılarla on binlerce kadına rol model olan Neslim Güngen, kendisi gibi hedefe doğru emin adımlarla ilerlemek isteyen kadınlara iş istihdamı sağlamak amacıyla Gelecek Neslim Derneği’nin çalışmalarını da sürdürmektedir. Kısacası, hem yerel hem de uluslararası pazarda bir rol model olmayı hedefleyen Neslim Güngen, her geçen gün daha fazla insanın hayatını iyileştirmeyi hedefleyen ve bu yolda yılmadan çalışan, gelişen, üreten, öğreten ve hep daha iyisine doğru ilerleyen bir girişimcidir.