Neslişah Alkoçlar Düzyatan'dan Duygusal Paylaşım!

Neslişah Alkoçlar Düzyatan eşi Engin Altan Düzyatan için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Engin Altan Düzyatan, eşi Engin Altan Düzyatan ile çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, duygusal sözler söyledi. Peki Neslişah Alkoçlar Düzyatan eşi Engin Altan Düzyatan için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Neslişah Alkoçlar Düzyatan eşi Engin Altan Düzyatan için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Engin Altan Düzyatan, eşi Engin Altan Düzyatan ile çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, duygusal sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Engin Altan Düzyatan, eşi Engin Altan Düzyatan ile çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, duygusal sözler söyledi. Peki Neslişah Alkoçlar Düzyatan eşi Engin Altan Düzyatan için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Neslişah Alkoçlar Düzyatan eşi Engin Altan Düzyatan için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyetik güzel Engin Altan Düzyatan, eşi Engin Altan Düzyatan ile çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarken, duygusal sözler söyledi. Neslişah Düzyatan, eşi Engin Altan Düzyatan ile bu siyah beyaz karesini "Siyah/beyaz film gibi... Hava sıfırın altında bile olsa bazı kareler hep içimizi isıtıyor" notu ile paylaştı. 

 

İşte o paylaşım;

 

neslisah alkoclar duzyatan dan engin altan duzyatan icin duygusal ask sozleri