Nesrin Cavadzade'den Dikkat Çeken Evlilik Açıklaması! Düğün Tarihi Belli Mi?

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki gün objektiflere yansırken yaptığı evlilik açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki gün objektiflere yansırken yaptığı evlilik açıklamasıyla gündem oldu. Son dönemde yapığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki gün objektiflere yansırken yaptığı evlilik açıklamasıyla gündem oldu.

 

Annem bu kadar sormuyor!

 

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki gün objektiflere yansırken yaptığı evlilik açıklamasıyla gündem oldu. Nesrin Cavadzade'nin, yaz ayında nişanlısı Gökhan Alkan ile nikah masasına oturması bekleniyordu. Bu konuya dair konuşan Cavadzade "Annem bu kadar sormuyor ne zaman evleneceğimi, annemden daha çok soruyorsunuz. Kısmet bu işler, bakalım. Kafamızda herhangi bir tarih yok, olsa söylerim" diyerek hayranlarını üzdü. 

 

nesrin cavadzade den dikkat ceken evlilik aciklamasi