Nesrin Cavadzade'den Şirin Sever'e Teşekkür! Hislerime Tercüman Oldunuz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı anlarla ilgili kendisine gelen eleştirilerle ilgili fikrini söyleyen Posta gazetesi yazarı Şirin Sever'e teşekkür etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı anlarla ilgili kendisine gelen eleştirilerle ilgili fikrini söyleyen Posta gazetesi yazarı Şirin Sever'e teşekkür etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı anlarla ilgili kendisine gelen eleştirilerle ilgili fikrini söyleyen Posta gazetesi yazarı Şirin Sever'e teşekkür etti. 

 

nesrin cavadzade den sirin sever e tesekkur

 

Hislerime tercüman oldunuz!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Şirin Sever'in kendisi hakkında yazısı için "Olay bir yazı yazmışsınız. Şimdi okudum. Hislerime ancak bu kadar güzel tercüman olabilirdiniz. Bir kadın, bir evlat, bir oyuncu olarak ve potansiyelini taşıdığım diğer tüm kimliklerimle size çok teşekkür ederim. Kaleminize sağlık" ifadelerini kullanan Cavadzade sosyal medyada gündem oldu.