Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan'a Öpüşme Yasağı Getirdi İddialarına Sert Yanıt Verdi!

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Instagram sayfasından evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Gökhan Alkan'a öpüşme yasağı getirdiğiyle ilgili iddialara sert yanıt verdi. 

 

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Instagram sayfasından evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Gökhan Alkan'a öpüşme yasağı getirdiğiyle ilgili iddialara sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Instagram sayfasından evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Gökhan Alkan'a öpüşme yasağı getirdiğiyle ilgili iddialara sert yanıt verdi.

 

Gökhan Alkan ile evlilik hazırlığında olan Nesrin Cavadzade hakkında çıkan "Sevgilisine Kalp Yarası dizisinde Yağmur Tanrısevsin ile öpüşme yasağı getirdi" haberlerine sert şekilde karşı çıktı. Adını kullanarak pr yapan, şahsi hayatına ve meslek etiğine dil uzatan menajerlere de tepki gösterdi.

 

Güzel oyuncu "Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz. Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi sevgiyle, tutkuyla yapıyorum. Oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım." diye konuştu. 

 

nesrin cavadzade opusme yasagi iddialarina isyan etti