Nesrin Cavadzade'nin İddialı Gala Tarzı Beğeni Topladı! 'Aşırı Güzel Ya!'

Rol aldığı 'Üç Kuruş', 'Yasak Elma' gibi yapımların ardından 'Şahane Hayatım' dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katılırken tarzıyla gündem oldu. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; 'Şahane Hayatım' adlı diziyle yaklaşık 1.5 yıl sonra ekranlara dönen Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucunun tarzı sosyal medyada beğeni topladı. 40 yaşındaki oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutlamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

 

nesrin cavadzade nin iddiali gala tarzi begeni topladi

 

"SENENİN MUTLU GÜNÜ”

 

Ünlü isim, Kaygılaroğlu ve bir diğer meslektaşı Bora Akkaş ile samimi anlarının yer aldığı bir videoyu “Urazcığım, yarın bayram her yer kapalı olur, doğum gününü bugünden kutlamak istedim. Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın, yüzümü daima güldürdüğün ve gerektiğinde hep orada olduğun için sana çok teşekkür ederim. Senenin en mutlu günü şimdiden kutlu olsun canımın içi” notuyla paylaşmıştı.

 

nesrin cavadzade nin iddiali gala tarzi begeni topladi

 

EŞİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

 

Söz konusu videoda, Bora Akkaş'ın Nesrin Cavadzade'ye para takması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Gelen eleştirilerin ardından Bora Akkaş, Instagram hesabının hikaye bölümünden bir açıklama yaparak sekiz aylık hamile eşi Oben Alkan'dan özür dilemişti. İddialı pozları ile sık sık adından söz ettiren başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla yine ses getirdi. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu dün akşam düzenlenen GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Geceye iddialı tarzıyla damga vuran Cavadzade transparan bir elbise giymeyi tercih etti. Siyah payetli elbisesiyle pozlar veren ünlü ismin dekoltesi de çok beğenildi.