Nesrin Cavadzade Plaja İndi! Güzelliğiyle Büyüledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki gün plajda görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki gün plajda görüntülendi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade önceki gün plajda görüntülendi. 

 

Nesrin Cavadzade, Bodrum'da görüntülendi. Şezlongunda uzanıp güneşin keyfini çıkaran oyuncu, bir ara ayağa kalkıp yürüdüğü sırada esneme hareketleri yaptı. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Tatil sezonunu açan Nesrin Cavadzade, Bodrum'da objektiflere yansıdı. Güneşlenen ünlü oyuncu, ayağa kalkıp yürüdüğü sırada esneme hareketleri yaptı. 

 

"EKMEK YEMİYORUM”

 

Oyuncu, formunu glüteni hayatından çıkararak koruduğunu açıklamıştı. Cavadzade, yıllardır ekmek yemediğini söylemişti. Cavadzade, "Un tüketmiyorum. Ekmek hayatımda yok. Makarnayı en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Hatta yememeye o kadar alışmışım ki ufak da olsa unlu bir şey yediğim zaman hemen rahatsız oluyorum" demişti.