Nicolo Zaniolo'dan Dikkat Çeken Fenerbahçe Ä°tirafı! Galatasaray'a Söz VermiÅŸtim!

Galatasaray'ın Ä°talyan yıldızı Nicolo Zaniolo La Gazette Dello Sport gazetesine verdiÄŸi röportajda çarpıcı ifadeler kullanırken Fenerbahçe itirafıyla spor gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Galatasaray'ın Ä°talyan yıldızı Nicolo Zaniolo La Gazette Dello Sport gazetesine verdiÄŸi röportajda çarpıcı ifadeler kullanırken Fenerbahçe itirafıyla spor gündemine bomba gibi düÅŸtü. Galatasaray'ın Ä°talyan yıldızı Nicolo Zaniolo La Gazette Dello Sport gazetesine verdiÄŸi röportajda çarpıcı ifadeler kullanırken Fenerbahçe itirafıyla spor gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Ä°talyan basınına flaÅŸ açıklamalarda bulundu. Yıldız isim, Fenerbahçe sorusuna da dikkat çeken bir yanıt verdi. Ä°ÅŸte gündem yaratan o sözler. Galatasaray'ın ara transfer döneminde 15 milyon euroya Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Ä°talyan gazetesi La Gazzetta dello Sport'a flaÅŸ açıklamalarda bulundu. Ä°ÅŸte Ä°talyan yıldızın sözlerinden satır baÅŸları…

 

Soru: 30 milyon euro serbest kalma madden var. Juventus ve Milan'la adın anılıyor. Yakında Ä°talya'ya dönebileceÄŸini düÅŸünüyoruz, yanılıyor muyuz?

 

Zaniolo: Hemen bunu mu konuÅŸalım? Kimse geleceÄŸi bilmiyor. Türkiye'de 5 yıl kalacağımı garanti edemem, bu açık. Ama burada olduÄŸum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım.

 

Soru: Fenerbahçe'nin size daha fazla para teklif etmesine raÄŸmen Galatasaray'ı tercih ettiÄŸiniz doÄŸru mu?

 

Zaniolo: DoÄŸru, ama Galatasaray benimle daha önce iletiÅŸime geçmiÅŸti ve ben söz vermiÅŸtim.

 

Soru: Türkiye'ye gitmekte tereddüt ettiniz mi?

 

"OLIVEIRA VE MANCINI Ä°LE KONUÅžTUM”

 

Zaniolo: Hayır, sahaya geri dönmem gerekiyordu. Bu yüzden Roma'da birlikte oynadığım Sergio Oliveira ile konuÅŸtum ve bana ortamın güzel ve ligin rekabetçi olduÄŸunu söyledi. Sonra Roberto Mancini'yi aradım. O da iyi olacağını söyledi ve gitmemi tavsiye etti. Haklıydı.

 

Soru: Neden şu anda İtalya Milli Takımı'nda değilsin?

 

Zaniolo: Çünkü 3 ay oynamadım ve çalışmam gerekiyor. Mancini'nin yardımcısı Salsano ile konuÅŸtum, sakin olmamı, takip edildiÄŸimi ve iyi olduÄŸum zaman iÅŸlerin otomatik olarak düzeleceÄŸini söyledi. Uluslar Ligi finallerinde oynamak istiyorum. Milli takımı çok seviyorum, Ä°talya'yı temsil etmekten daha güzel bir ÅŸey yok.

 

Soru: Roma taraftarları tarafından "hain" olarak görülüyorsun. DüÅŸüncelerin neler?

 

Zaniolo: Bu beni çok üzüyor. Roma bana her ÅŸeyi verdi. Roma sayesinde ilk kez milli takıma seçildim ve oÄŸlum Roma'da doÄŸdu. Bu ÅŸekilde tanımlanmak kötü bir darbe oldu.

 

Soru: Roma taraftarları ile sorun yaÅŸadın ve takımdan ayrıldın. Ayrılık sürecini anlatır mısın?

 

Zaniolo: Tutulmayan sözler üzerine saatlerce konuÅŸabilirim. Benim bir yıldız olduÄŸumu söylediler ama sadece bir sermaye olarak görüldüm. Ä°ki yıl boyunca yeni sözleÅŸmenin hazır olduÄŸu söylendi. Geçen yıl ocak ayında kazandığımdan biraz daha fazlasına Roma'ya imza atardım. Çünkü Roma'da iyiydim ve finansal fair play sorunları olduÄŸunu biliyordum. Ama bu kadar konuÅŸmadan sonra bıktım. EÄŸer vedamı düÅŸünmek zorundaysam, baÅŸkalarının da bunu yapması gerektiÄŸini düÅŸünüyorum. Aslında transfer döneminde sadece Bournemouth ve Galatasaray yoktu. Ama Ä°ngiliz ekibini kabul etmediÄŸim için dışlandım ve taraftarlar bunu benden çıkardı. Bazı taraftarlar beni arabayla takip etti, bazıları evime geldi. Ailem ve ben korktuk ve yalnız hissettik. KonuÅŸamadığınız öfkeli insanlardı. O günlerde kötü mesajlar da geldiÄŸi için cep telefonumu da kapattım. Neredeyse tüm takım arkadaÅŸlarım beni hayal kırıklığına uÄŸrattı. Ä°sim vermeyeceÄŸim ama kardeÅŸ gibi olduÄŸumuzu söyledier ve sonra benimle vedalaÅŸmadılar bile.

 

Soru: Jose Mourinho ile ilişkiniz nasıldı?

 

"MOURINHO BANA ÇOK ÅžEY VERDÄ°”

 

Zaniolo: O harika bir teknik direktör ve harika bir insan. Beni neredeyse her zaman oynamaya zorladı. Elbette, yıldız oyuncuları yönetmeye alışkındı ve ben deÄŸildim. Dört ya da beÅŸ yıl sonra onunla çalışmak isterdim ama yine de bana çok ÅŸey verdi.