Nihal Bengisu Karaca'dan Suudi Arabistan'da Ertelenen Süper Kupa Maçı Sonrası Tepkilere Yorum!

Sosyal medyada zaman zaman yaptığı gündem yorumlarıyla dikkat çeken gazeteci Nihal Bengisu Karaca X platformundan yaptığı paylaşımda gündemdeki ertelenen Süper Kupa maçıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. 

 

Gazeteci Nihal Bengisu Karaca, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'da oynayacağı Süper Kupa Finali'ne Atatürk tişörtü ve pankartına izin verilmemesi sonrası maçın oynanmamasını ve akabindeki tepkileri yorumladı. Karaca, X hesabından yaptığı paylaşımda spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın "Maçta ne giyinilip ne giyinilmeyeceğine Suudi Arabistan değil FIFA karar veriyor. Son gün ‘Ben bunu değil şunu giyineceğim’ diyemezsin FIFA bunu kabul etmez. Maçtan önce Atatürk neden bu arkadaşların aklına gelmemiş? En önemli kural: Oyun sırasında kural değiştirilmez" sözlerini alıntıladı. 

 

Karaca, şunları yazdı:

 

"Olay bu. Berbat bir ülkeye iyi para var diye gönüllü top oynamaya gittiler. Ama orada bile kurallar vardı. Şımarıklıklarına karşılık bulamayınca hakir gördüğümüz Suud’a mı yenik düşeceğiz diye durumu avantaja çevirmek için Atatürk istismarına giriştiler. Öyle sağlam gürültü çıkardılar ki birçok siyasetçi hatta AK Partili bazı siyasetçiler de 'oyun büyük yeğen' kafasına girip klüplerin kahramanlık devşirme oyununu yedi. Bu aptal vodvilde herkes rolünü oynayıp ‘başardı’. Neyi başardı? İşte orası bir gizem." 

 

İşte o paylaşım;

 

nihal bengisu karaca dan carpici super kupa mac yorumu gundem oldu