Nihal Candan İle Bahar Candan'ın Anneleri Umut Candan Kızlarını Savundu! 'Suçları Yok!'

Sosyal medyada haklarında çıkan iddialar sonrası tutuklanan Bahar Candan ile Nihal Candan kardeşlerin anneleri Umut Candan TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılırken kızlarının suçsuz olduğunu söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. 

 

Sosyal medyada haklarında çıkan iddialar sonrası tutuklanan Bahar Candan ile Nihal Candan kardeşlerin anneleri Umut Candan TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılırken kızlarının suçsuz olduğunu söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. 

 

Bahar Candan ve Nihal Candan’ın kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından genç kadınlara dair detaylar gündemde yer almaya devam ediyor. Son olarak Candan kardeşlerin annesi Umut Candan katıldığı magazin programında kızlarını savundu. Programı izleyen pek çok kişi ise ‘Bahar Candan ve Nihal Candan’ın annesi Umut Candan kim?’ ve ‘Umut Candan kaç yaşında, ne iş yapıyor?’ araştırması yapmaya başladı…

 

BAHAR CANDAN VE NİHAL CANDAN’IN ANNESİ UMUT CANDAN KIZLARINI SAVUNDU 

 

"Suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızlarının suçsuz olduğunu söyleyip, 'Kızlarım neyin içinde olduklarını bile bilmiyorlar' ifadelerini kullandı.

 

2. Sayfa programı sunucularından Gülşen Yüksel Salt ile konuşan Umut Candan, kızlarının suçsuz olduğunu söyledi.

 

"KIZLARIMIN SUÇU YOK" 

 

Kızları tutuklanan anne Umut Candan, gözyaşları içinde "Türk adaletine sonsuz güveniyorum. Benim çocuklarımın üzerinden ne para girişi ne de para çıkışı olmadı. Çok büyük bir hata yapılıyor. İlahi adalet, hakim ve savcılara güveniyorum. Benim çocuklarımın tek suçu o yemekte bulunmak. Onun dışında kızlarımın hiçbir suçu yoktur." yaşadıkları süreci anlattı.

 

BENDEN İZİN ALMADAN BİR ŞEY YAPMAZLAR' 

 

Sözlerine devam eden anne Candan, 'En kısa sürede çıkacaklarını biliyorum. Kızlarım neyin içinde olduklarını bile bilmiyorlar. Benim çocuklarım o kadar güvenilir insanlar ki benim evime geldiği zaman dahi dolaptan bir ceviz alacakları zaman bile sorarlar. Hep benden izin alırlar, bana sormadan bir şey yapmazlar. Suçlular dışarıda benim kızlarım içeride" diyerek isyan etti.

 

UMUT CANDAN KİMDİR? 

 

Bahar Candan ve Nihal Candan’ın annesi Umut Candan, 3 çocuk annesi. Umut Candan'ın en büyük kızı Nihal Candan, 15 Haziran 1995 doğumludur. Ortanca kızı olan Bahar Candan, 17 Şubat 1998 doğumludur.  Umut Candan'ın en küçük kızı olan Zeynep Su ise henüz 18 yaşından küçük. Umut Candan’ın kaç yaşında olduğu ve ne iş yaptığına dair bir bilgi bulunmazken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Saçı, makyajı ve kıyafet tarzıyla kızlarına benzetilen Umut Candan’ın bir süre önce mimar sevgilisi tarafından terk edildiği biliniyor. Umut Candan, Instagram hesabında sıklıkla Koreli genç K-Pop şarkıcısının fotoğraflarını paylaşıyor. Umut Candan'ın yaptığı paylaşımlarda; Koreli genç erkekleri çok beğendiğini de söylüyor.