Nihal Kanık Gereğinden Fazla Övülen Kozmetik Ürünlerini Eleştirdi!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Kanık ya da namı diğer Ojem Rujum Rimelim, yayınladığı videosunda şu sıralar sıkça övgü alan kozmetik ürünlerini eleştirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Kanık ya da namı diğer Ojem Rujum Rimelim, yayınladığı videosunda şu sıralar sıkça övgü alan kozmetik ürünlerini eleştirdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Kanık ya da namı diğer Ojem Rujum Rimelim, yayınladığı videosunda şu sıralar sıkça övgü alan kozmetik ürünlerini eleştirdi. 

 

Yayınladığı videosunda gereğinden fazla övüldüğünü düşündüğü kozmetik ürünlerini inceleyen Kanık, ürünlerle ilgili eleştirilerini ve düşüncelerini detaylı bir şekilde takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.