Nihan Büyükağaç Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Nihan Büyükağaç kimdir? Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nihan Büyükağaç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Nihan Büyükağaç kimdir? Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nihan Büyükağaç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

nihan buyukagac kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Nihan Büyükağaç kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Nihan Büyükağaç kimdir? 28 Eylül 1981 tarihinde İstanbul'da doğan Nihan Büyükağaç Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2006'da Fırtına dizisinde Tamara'yı canlandırdı. 2009'da Yusuf Kurçenli'nin yönettiği Yüreğine Sor filminde yer aldı. 28 Eylül 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. İlk ekran deneyimini 2005 yılında Beşinci Boyut dizisinde figüran olarak yaşayan Nihan Büyükağaç, ilk rolünü 2006 yılında Fırtına dizisiyle aldı. Sınıf, Derdest, Ayrılık, Muhteşem Yüzyıl, Tozlu Yollar, Sevdaluk, Canevim, Gönül İşleri, Gecenin Kraliçesi gibi dizilerde rol almıştır. 2021 yılında senaryosunu Özcan Deniz'in yazdığı Seni Çok Bekledim dizisinde Sibel karakteriyle yer aldı. 1981 doğumlu olan Nihan Büyükağaç, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşındadır. Murat Yıldırım ile evlidir ve bir çocuk annesidir. Nihan Büyükağaç 1.71 metre boyunda, 58 kilo ve terazi burcudur.