Nihan Büyükaksu'dan Nihan İle Yüz Yogası'nı Keşfet Kitabı Çıktı! İşte Detaylar!

Son dönemde yayınladığı eserlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Türkiye'nin saygın yayın evlerinden Omega Yayınları, Nihan Büyükaksu'nun kaleme aldığı "Nihan ile Yüz Yogası" kitabını yayınladı. 

 

Son dönemde yayınladığı eserlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Türkiye'nin saygın yayın evlerinden Omega Yayınları, Nihan Büyükaksu'nun kaleme aldığı "Nihan ile Yüz Yogası'nı Keşfet" kitabını yayınladı. Son dönemde yayınladığı eserlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Türkiye'nin saygın yayın evlerinden Omega Yayınları, Nihan Büyükaksu'nun kaleme aldığı "Nihan ile Yüz Yogası'nı Keşfet" kitabını yayınladı. 

 

nihan ile yuz yogasi kitabi cikti

 

Nihan İle Yüz Yogası'nı Keşfet kitabının konusu nedir? 

 

NİHAN İLE YÜZ YOGASI’NI KEŞFET

 

Yaşlanmak sizin için ne anlama geliyor? Yaşlanmaktan korkuyor musunuz? Kırışıklıklar en büyük düşmanınız mı oldu? Her fotoğrafta beliren gıdınız sizi rahatsız mı ediyor? Yaşlanmayı durdurmak mümkün olmayabilir ancak onun yüzümüzdeki izlerini silmek elimizde. Canlanmak, Tazelenmek ve Gençleşmek İçin Nihan İle Yüz Yogası’nı Keşfet, botoks, dolgu, estetik gibi herhangi bir cerrahi müdahale olmadan nasıl genç ve diri bir cilde ve yüze sahip olabileceğinizi adım adım anlatıyor. Kitaba özel hazırlanan Yüz Yogası Videosu ile Yüz Yogası pratiklerini hayatınıza katmanız artık çok kolay. Hadi siz de güzel yaşlanmanın ve bütünsel sağlığın keyfini çıkarmaya başlayın. Ayrıca bu kitap aracılığıyla Tapping, Akupresür, GuaSha Masajı, Face Roller Masajı’na dair bilgilere ulaşabilir, ihtiyaç duyduğunuz taktirde “Diş Sıkanlar İçin Yüz Yogası” bölümündeki pozlardan faydalanabilirsiniz.