Nihat Hatipoğlu Koronavirüs Karantina Sürecinde Yaşadıklarını Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla konuşulan ünlü ihaliyat profesörü ve köşe yazarı Nihat Hatipoğlu yaptığı açıklamada koronavirüs karantina sürecinde yaşadıkları hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla konuşulan ünlü ihaliyat profesörü ve köşe yazarı Nihat Hatipoğlu yaptığı açıklamada koronavirüs karantina sürecinde yaşadıkları hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü ihaliyat profesörü ve köşe yazarı Nihat Hatipoğlu yaptığı açıklamada koronavirüs karantina sürecinde yaşadıkları hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Korona virüse yakalanan ve hastalığı yenen ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu ile karantina sürecini anlattı.Hatipoğlu, ‘’Bir gece çok daraldığımı hissettim. Derin nefes alamıyordum. Ateşim vardı. O an Allah'tan bir şey istedim. Bunu ilk kez sizinle paylaşıyorum. Deniliyor ki, Azrail aleyhisselam iyi bir Müslümana sevdiği kişinin, kötü insana da en nefret ettiği kişi suretinde gidermiş. Dedim ki "Allah'ım, Azrail'i bana annem suretinde gönder." Bu kişinin annesi ile olan bağını gösteriyor. Ben annemle ilgili böyle bir duyguyu ilk kez yaşadım. Bu insanın çaresizliğini de gösteriyor’’ dedi.

 

Nihat Hatipoglu koronavirus