NikkieTutorials Transseksüel Olduğunu Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren dünyanın en çok takip edilen makyaj Youtuberı olan Nikkie de Jager, ya da namı diğer NikkieTutorials “Dökülüyorum” başlığıyla yayınladığı videosunda şantaja uğradığı için transseksüel olduğunu açıkladı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren dünyanın en çok takip edilen makyaj Youtuberı olan Nikkie de Jager, NikkieTutorials  “Dökülüyorum” başlığıyla yayınladığı videosunda şantaja uğradığı için transseksüel olduğunu açıkladı. Instagram’da 13 milyon, YouTuber’da 12.7 milyon takipçisi olan ünlü sosyal medya fenomeni Nikkie de Jager, yayınladığı videosunda şantaja uğradığı için transseksüel olduğunu açıkladı.

 

Yaptığı makyajlarla kendine hayran bırakan Nikkie, takipçileriyle çok özel bir video paylaştı ve kimsenin bilmediği bir sırrını açıkladı. “Dökülüyorum” başlıklı videoda, transeksüel olduğunu açıklayan 25 yaşındaki Nikki, açıklamayı şantaja uğradığı için gün yüzüne çıkarma kararı aldığını açıkladı. Kendisinin bir videosunu  sosyal medyada yayınlamakla tehdit eden kişiye boyun eğmemek için yıllardır kimsenin bilmediği sırrını açıklayan ünlü sosyal medya fenomeni erkek olarak doğduğunu ama kendini hep kız gibi hissettiğini söyledi.

 

9 yaşında kız kıyafetleri giymeye, 14 yaşında hormon almaya başladığını belirten Nikkie de Jager ya da namı diğer NikkieTutorials, 19 yaşında cinsiyetini değiştirmek için ameliyat olduğunu belirtti. Konuyla ilgili “Bugün bunu hepinize söylediğime inanamıyorum, ama nihayet yapmak iyi hissettiriyor. Ben yanlış bir bedenle doğdum, bu, trans birey olduğum anlamına geliyor” ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomenine hayranları yoğun destek verirken video kısa sürede 16 milyondan fazla kez görüntülendi.

 

İşte o video;