Nil Karaibrahimgil'in Black Friday Karşıtı Paylaşımına Oben Budak'tan Sert Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, Instagram sayfasından Black Friday indirimleri karşıtı paylaşım yaparken bu paylaşıma Twitter sayfasından ünlü yazar Oben Budak tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, Instagram sayfasından Black Friday indirimleri karşıtı paylaşım yaparken bu paylaşıma Twitter sayfasından ünlü yazar Oben Budak tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, Instagram sayfasından Black Friday indirimleri karşıtı paylaşım yaparken bu paylaşıma Twitter sayfasından ünlü yazar Oben Budak tepki gösterdi. 

 

Budak Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nil Karaibrahimgil'in Black Friday karşıtı paylaşımı için "Ülke komedyen dolu gerçekten, bir yandan reklam sektörünü durmadan besle, hatta tekel ol , sonra “BİNDİKİ BİNİ YİTİR!” Toplumsal konulara duyarlı şarkıcımız bizim.Bu cuma almayın, geri kalan her gün size mal satıyorum zaten, de demek istemiş olabilir. Tüketim çılgınlığını, geri dönüşümü ve Vegan beslenmeyi kullanan herkese aşırı kılım! Siz iki like alacaksınız diye bırakın da bazı şeylerin içi boşaltılmasın!!!!" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

oben budak tan nil karaibrahimgil in black friday karsiti paylasimina tepki