Nil Ulusoy Klip Çekmek Ä°çin NASA'ya BaÅŸvurdu! Uzayda Klip Çeken Ä°lk Türk Olmak Ä°stiyor!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Nil Ulusoy yeni ÅŸarkısının klibini çekmek için NASA'ya baÅŸvurdu. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Nil Ulusoy yeni ÅŸarkısının klibini çekmek için NASA'ya baÅŸvurdu. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Nil Ulusoy yeni ÅŸarkısının klibini çekmek için NASA'ya baÅŸvurdu. 

 

nil ulusoy klip cekmek icin nasa ya basvurdu

 

Sevilen ÅŸarkıcılardan Nil Ulusoy Nasa'ya baÅŸvuru yaptı.Uzayda Klip çeken ilk türk olmak istiyor. Çıkardığı ÅŸarkıları çok sevilen Nil Ulusoy geçtiÄŸimiz günlerde basına yaptığı açıklamada " Uzaylı ÅŸarkıcı Mustafa TopaloÄŸlu ile bu konuda  rakip olabiliriz. Uzaya giden ilk türk olmak istiyorum klibimi uzayda çekip Dünyadaki sevenlerim ile buluÅŸturmak istiyorum.Klibimin büyük dikkat çekeceÄŸine inanıyorum.Ekip olarak uzayda en iyi klibi çekecegimize de inanıyorum.Uzayda klip çekme fikrimi çevremdekilerle paylaÅŸtığımda olumlu tepkiler ile karşılaÅŸtım." diyerek basına açıklamalarını bitirdi.

 

 



Etiketler: