Niran Yalaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Niran Yalaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Niran Yalaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Niran Yalaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Niran Yalaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Niran Yalaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve TV yıldızı Niran Yalaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Niran Yalaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

niran yalaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Niran Yalaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Niran Yalaz kimdir, “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmacısıdır. Niran Yalaz, 1996 yılında Bursa'da doğmuştur. Tam adı Dilara Niran Yalaz'dır. istanbul'da yaşamakta, 173 cm. boyunda ve 52 kilo olan Niran Yalaz, Lise mezunudur ve profesyonel olarak yüzme sporuyla ilgilenmektedir. Model olarak 2016 yılı Best Model yarışmasına da katılmış olup finalistlerin arasına katılmıştır. Niran Yalaz, 21 Kasım 2016 tarihinde başlayan “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmasına katıldı. Tv8 ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu yine Öykü Serter‘in yapacağı yarışmanın jüri üyeleri Nur Yerlitaşİvana SertKemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacaktır. Konuk jüri olarak Kerimcan Durmaz haftanın bir günü yarışmada olacak. Yarışmacılar Aleyna EroğluAylin Ençok – Selin Ençok kardeşler, Çağla ŞenDilara KayalıDilara TaşkınDuygu ÇevikEcem AkaMelek ÖzçağanNazlı KarataşNiran YalazSimay TokatlıYağmur Gürgen ile mücadele etmiştir. Niran Yalaz aslen Bursalı. 20 yaşında olan Niran Yalaz'ın tam ismi Dilarak Niran Yalaz... 17 yaşında modellik yapmaya başlayan Niran Yalaz şimdi şansını İşte Benim Stilim ile deniyor. Lise mezunu olan Niran Yalaz'ın asıl hedefi ise oyunculuk..

 

TV8’in sevilen yarışması İşte Benim Stilim heyecan ve tartışma dolu bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Merakla beklenen yarışmacılar arasında Niran Yalaz dikkat çeken isimlerden birisi olmayı başardı. Bursa doğumlu olan esmer güzeli yarışmacı 1996 doğumludur. Best Model yarışmasında ilk 20’ye kalmayı başaran Yalaz, modellik yapmaktadır. Giyim stilini sade ve şık olarak tanımlamayı tercih eden Niran Yalaz, özgüveninin yüksek olduğunu söylüyor. Asi ve hırçın bir yapısı olduğunu belirten yarışmacı herkesin karakterini beğeneceğini iddia ediyor. Sunucu Öykü Serter’in kendisine yönelttiği farkın ne sorusuna ise, ‘’Modellik yaptığım için duruşum ve yürüyüşümle 1-0 önde olduğumu düşünüyorum. Basit bir tişört dahi giysem dikkat çekmeyi başarırım. Modellik yapmadan önce de dikkat çeken bir kadındım. Lakin, modelliğe başlamamla birlikte nasıl yürümem, kıyafeti nasıl taşımam gerektiğinin inceliklerini de öğrenmiş bulunuyorum’’ diye konuştu. 1.72 boy ölçüsüne sahip bulunan Niran Yalaz’ın kilosu ise 55 olarak açıklandı. Kırmızı renginin vazgeçilmezi olduğunu belirten yarışmacı kişiliğini ise ‘’ya beni çok seversiniz ya da nefret edersiniz’’ diye tanımladı. Kimseye karşı önyargılı bir yaklaşım sergilemeyi sevmediğini belirten Yalaz, tersinin çok fena olduğunu iddia etti. 



Etiketler: